Suomen ammattimaisin jalkapallopaitaliike

ساخت وبلاگ

Portugalin maajoukkueen uudessa joukkueessa Ronaldo johtaa jälleen. Ennen maajoukkuekilpailun saapumista seurakilpailut ympäri maailmaa ovat vielä täydessä vauhdissa. Juuri päättyneessä Riyadh Victory 2-1 -voitossa Abhasta Cristiano Ronaldo teki maalin suoraan vapaapotkusta ja auttoi joukkuetta tasoittamaan pisteet.
Kun Riad voitti yhden pelin vähemmän ja Jeddah Unitedin 4 pisteellä, tämän pelin lopputulos on ratkaiseva. Kun maali oli kentällä takana, Riadin Jalkapallo Peliasut pukeutunut Ronaldo nousi jälleen seisomaan. 78. minuutilla Riyadh voitti vapaapotkun rangaistusalueen edestä. Ronaldo teki maailmanaallon ja stadionin intohimo syttyi heti! Tämä maali paransi myös huomattavasti joukkueen moraalia. Tämän jälkeen Abha-pelaaja erotettiin ja rangaistuspotku lähetettiin. Ronaldo, jolla oli mahdollisuus tehdä maali kahdesti, luovutti rangaistuspotkun Taliscalle. Jälkimmäinen ei tuottanut pettymystä, ja auttoi suoraan Riyadhia onnistuneesti peruuttamaan voiton.
38-vuotias Ronaldo ei ehkä ole enää huipussaan, mutta fanien sydämissä hän tulee aina olemaan aloittaja pukeutuneena nro 7 Jalkapallo Pelipaidat. Niin kauan kuin hänellä on mahdollisuus, hän on edelleen supersankari, joka pelastaa joukkueen. Tässä pelissä Ronaldo osoitti täysin johtajan temperamentin. Vaikka hänen nykyinen kykynsä on heikentynyt, hänen menneisyyttään ei voida hävittää. Mitä voimme tehdä, on kunnioittaa näitä hienoja vanhoja urheilijoita.

Suomen ammattimaisin jalkapallopaitaliike...
ما را در سایت Suomen ammattimaisin jalkapallopaitaliike دنبال می کنید

برچسب : Jalkapallo Peliasut,Jalkapallo Pelipaidat, نویسنده : paitamyymala paitamyymala بازدید : 79 تاريخ : يکشنبه 28 اسفند 1401 ساعت: 15:37

Kaudella 2022/23 Mestarien liigan 8 parasta on julkaistu. AC Milanin ja Inter Milanin edetessä kahdeksan parhaan joukkoon, Napoli, joka sijoittui tällä kaudella Serie A:n ensimmäisellä sijalla, voitti Frankfurtin noustakseen odotetusti 8 parhaan joukkoon.
Tässä pelissä SSC Napoli peliasusetti Koti pukeutunut Osmeen pelasi jälleen rohkeasti. Hänen ahdin ja Zelinskin pistelaukaus auttoivat joukkuetta voittamaan Frankfurtin kotonaan 3-0 ja voittivat viimeiset kahdeksan paikkaa. Tämä on ensimmäinen kerta Napolin historiassa, kun se on edennyt Mestarien liigan puolivälieriin. Tämän Mestarien liigan 8 parhaan joukossa Serie A:sta tuli suurin voittaja, AC Milan, Inter Milan ja Napoli pääsivät eteenpäin.
Kolmen 8 parhaan joukkoon pääsevän joukkueen joukossa on kuitenkin suuri sisällissodan mahdollisuus. Tämä tarkoittaa myös sitä, että Serie A -joukkue pääsee todennäköisesti Mestarien liigan välieriin ensimmäistä kertaa viiteen vuoteen, askeleen lähempänä Mestarien liigan mestaruutta. Voiko monta vuotta hiljaa ollut Serie A -joukkue tulla päätökseen Mestarien liigassa? Voiko tällä kaudella parhaiten pelannut Napoli johtaa tämän sinisen Jalkapallo Pelipaidat  voittoon? Odotetaan sitä innolla!

Suomen ammattimaisin jalkapallopaitaliike...
ما را در سایت Suomen ammattimaisin jalkapallopaitaliike دنبال می کنید

برچسب : SSC Napoli peliasusetti Koti,Jalkapallo Pelipaidat , نویسنده : paitamyymala paitamyymala بازدید : 73 تاريخ : پنجشنبه 25 اسفند 1401 ساعت: 20:43

Kauden 2022/23 viisi suurta Euroopan liigaa ovat vähitellen astuneet viimeiseen vaiheeseen, ja Serie A:n mestaruus saattaa olla vähiten jännittävä. Maailman ykkösliigana kilpailu Valioliigassa on selvästikin paljon kireämpää. Arsenal vai Manchester City, jonka Jalkapallo Peliasut nousee mestaruuden viimeiselle palkintokorokkeelle? Kilpailu 4 parhaan ja putoamisjoukkueista on vieläkin ankarampaa ja julmempaa.
Vaikka Arsenal johtaa sijoitukset 5 pisteen etu, mutta edessään voimakas Manchester City, molemmat osapuolet ovat edelleen head-to-head vastakkainasettelua. Taistelu mestaruudesta on edelleen kuumeinen. Ja Manchester United, Tottenham, Newcastle, Liverpool ja Brighton ovat täynnä epävarmuustekijöitä neljän parhaan riveissä. Pisteero viimeisenä olevan Southamptonin ja 12. sijalla olevan Crystal Palacen välillä on vain 5 pistettä. Pelin voittaminen tai häviäminen voi milloin tahansa vaikuttaa loppupistejärjestykseen, mikä osoittaa kuinka julmaa ja kovaa kilpailu Valioliigassa on.
Valioliigan intensiteetti voi myös olla tärkeä syy houkutella lukemattomia faneja. Kun viisi pääliigaa astuu sprinttivaiheeseen, lukemattomat fanit ostavat suosikkijoukkueidensa tai -pelaajiensa Jalkapallo Pelipaidat Maalivahti Lasten kannustaakseen heitä ja ovat täysin valmiita kauden jännittävään lopputulokseen.

Suomen ammattimaisin jalkapallopaitaliike...
ما را در سایت Suomen ammattimaisin jalkapallopaitaliike دنبال می کنید

برچسب : Jalkapallo Peliasut,Jalkapallo Pelipaidat Maalivahti Lasten, نویسنده : paitamyymala paitamyymala بازدید : 85 تاريخ : سه شنبه 23 اسفند 1401 ساعت: 21:06

Mestarien liigassa Paris Saint-Germainin voittanut ja vahvasti edennyt Baye jatkoi loistavia suorituksia Bundesliigassa. Lopulta Baye voitti Augsburgin kotonaan 5-3. Cancello johdatti Bayein uran ensimmäisen maalin.
Vaikka vierasjoukkueen Berisha teki salamamaalin alle kahdessa minuutissa, Cancelo teki maalin joukkueelle tasoittaakseen tilanteen. Tämä oli myös hänen ensimmäinen maalinsa sen jälkeen, kun hän pukeutui FC Baye München pelipaita. Pavard teki kaksi maalia puolustajana johtaen maalin, Sane ja Alfonso Davidson tekivät maalin. Viidestä maalista 4 tuli puolustuslinjan miehiltä. Baye luotti myös tähän voittoon vakauttaakseen asemaansa Bundesliigan kärjessä.
Tässä pelissä Bayein uran ensimmäisen maalin tehnyt Cancelo herätti paljon huomiota. Miksi hän istuu usein penkillä erinomaisen suoritusnsa ansiosta? Kun Cancelo pukeutui FC Baye München peliasusetti Koti, hän menetti pääasemansa. Mutta Cancelon ostosopimus on aina ollut huolestunut. Toivon, että Cancelo voi jatkaa kovaa työtä ja saada ihanteellisen sopimuksen tänä kesänä.

Suomen ammattimaisin jalkapallopaitaliike...
ما را در سایت Suomen ammattimaisin jalkapallopaitaliike دنبال می کنید

برچسب : FC Bayern München pelipaita,FC Bayern München peliasusetti Koti, نویسنده : paitamyymala paitamyymala بازدید : 75 تاريخ : يکشنبه 21 اسفند 1401 ساعت: 21:18

Vierasottelussa Tottenhamin kanssa pelatun 0-0-tasapelin ja ensimmäisen kierroksen 1-0-voiton jälkeen Milan eliminoi vastustajansa ja eteni menestyksekkäästi 8 parhaan joukkoon. Yksitoista vuoden erolla! Milan palasi vihdoin Mestarien liigan 8 parhaan joukkoon! Punainen ja musta Jalkapallo Peliasut osoitti jälleen hänen todellisen merkityksensä.
Ottelussa Tottenhamia vastaan Milan käytti puolustustaktiikkaansa äärimmäisyyksiin, mutta tässäkin puolustustilassa Milan sai vielä 14 laukausta, ja vastahyökkäys viime hetkellä oli vielä jännittävämpi. Maalivahti Maignan pelasti vastustajan lähipotkun, ja sitten Milan aloitti vahvan vastahyökkäyksen syöttäen 4 kertaa Tottenhamin rangaistusalueelle, mutta Origin työntö osui lopulta tolppaan.
Kotijoukkueen 1-0 johdolla Milanon koko joukkue ja kaikki fanit ovat edelleen lujia päättäväisyydessään päästä Mestarien liigan puolivälieriin. Vierasjoukkueen katsomossa joukkuetta koko matkan seuranneet Milan-fanit lauloivat äänekkäästi ja pitivät lippua korkealla. He antoivat onnistuneesti kentällä olevien veristen pelaajien ymmärtää AC Milan peliasusetti  merkityksen, joka on kunnian ja kunnian symboli. Menetetty arvokkuus on voitettava takaisin itse. Mestarien liigan 8 parhaan joukkoon Milan on vihdoin palannut!

Suomen ammattimaisin jalkapallopaitaliike...
ما را در سایت Suomen ammattimaisin jalkapallopaitaliike دنبال می کنید

برچسب : Jalkapallo Peliasut,AC Milan peliasusetti , نویسنده : paitamyymala paitamyymala بازدید : 85 تاريخ : پنجشنبه 18 اسفند 1401 ساعت: 20:07

Paris Saint-Germain ilmoitti, että Neymar tarvitsee leikkausta nilkkavamman vuoksi. On odotettavissa, että tämän kauden loppuun mennessä Neymar ei pysty pukemaan Jalkapallo Peliasut ja astumaan vihreälle kentällä.
Vuoteen 2023 mennessään Pariisin MMN-yhdistelmä on loukkaantunut yksi toisensa jälkeen. Ensin Mbappe oli poissa kaksi viikkoa, sitten Messi kärsi myös reisilihasvamman, ja lopulta Neymarille maksettiin suoraan kaikista kauden peleistä. Neymarin loukkaantuminen vähensi epäilemättä Parisin toiveita paluun Mestarien liigassa. Muutama päivä sitten raiskauksesta syytetty Ashraf on kuitenkin palannut joukkueeseen tapahtuman käänteisenä ja saattaa pukea Paris Saint-Germain peliasusetti Vieras uudelleen pelatakseen toisella kierroksella Bayein kanssa.
Lionel Messin ja Kylian Mbappen johtama Paris Saint-Germain on jo lähtenyt Müncheniin. He aloittavat Mestarien liigan toisen osaottelunsa Baye Münchenin kanssa Allianz Arenalla. Voiko Paris kääntää Bayein vierasottelussa, voimme vain odottaa pelin lopputulosta.

Suomen ammattimaisin jalkapallopaitaliike...
ما را در سایت Suomen ammattimaisin jalkapallopaitaliike دنبال می کنید

برچسب : Jalkapallo Peliasut,Paris Saint,Germain peliasusetti Vieras, نویسنده : paitamyymala paitamyymala بازدید : 82 تاريخ : سه شنبه 16 اسفند 1401 ساعت: 13:32

Valioliigan 26. kierroksella Arsenal voitti Bouemouthin 3-2. Kun Arsenal jäi kahdella maalilla jäljessä, Thomas ja Ben White tekivät kaksi maalia, jotka auttoivat Arsenalia tasoittamaan. Lopulta penkiltä poistunut Nelson oli viimeisessä lähtölaskentavaiheessa, hän heitti ja teki maalin, mikä auttoi Arsenalia suorittamaan kauden viidennen suuren käänteensä. Kaikki Arsenalin fanit muistavat hänen nimensä ja Jalkapallo Peliasut, jota hän käyttää. Arsenal johtaa edelleen sarjaa 5 pisteen etumatkalla.
Ottelun alussa Bouemouth teki maalin 11 sekunnissa. Arsenalin puolustus antoi Bouemouthille mahdollisuuden laajentaa maalia. Arsenal ei kuitenkaan antanut periksi 0-2 tilanteessa. He ottivat pelin hallintaansa vähitellen toisesta puoliajasta lähtien. Thomas ja Ben White tekivät kaksi maalia ja tasoittivat tuloksen. Pelin edetessä ilmapiiri kentällä kiristyi koko ajan. Kun peli tuli pysäytysaikaan, Arsenal osoitti joustavuuttaan. 97. minuutilla Nelson, joka pukeutui 24. Arsenal peliasusetti Koti, auttoi Arsenalia voittamaan Bouemouthin 3-2, ja tuhannet fanit juhlivat villisti.
Tämä peli sai fanit tuntemaan jalkapallon viehätyksen ja osoitti myös Arsenalin vahvuuden. Tämän pelin käänteisen tarinan ansiosta monet fanit ovat nähneet Arsenalin täyden joustavuuden. Arsenal, joka ei antanut periksi viime hetkellä, on voittamaton. Monet fanit uskovat, että Arsenalilla on jo mestarin temperamentti ja se on erittäin toiveikas saavansa takaisin kauan kadonneen liigamestaruuden. Siunataan Arsenalia!

Suomen ammattimaisin jalkapallopaitaliike...
ما را در سایت Suomen ammattimaisin jalkapallopaitaliike دنبال می کنید

برچسب : Jalkapallo Peliasut,Arsenal peliasusetti Koti, نویسنده : paitamyymala paitamyymala بازدید : 74 تاريخ : يکشنبه 14 اسفند 1401 ساعت: 22:55

Liverpool voitti lopulta Wolvesin 2-0 kärsittyään kaksi peliä ilman voittoa. Tässä pelissä egyptiläinen tähti Salah teki Liverpoolille kauden 20. maalin, mikä tarkoittaa myös sitä, että hän on tehnyt yli 20 maalia 6 peräkkäisenä kautena.
Sen jälkeen kun Salah puki Liverpool peliasusetti Koti vuonna 2017, hänestä on tullut joukkueen ehdoton ydinpelaaja. Hänen vauhtinsa, tekniikkansa ja viimeistelykykynsä ovat tehneet hänestä yhden jalkapallon parhaista hyökkääjistä. Nykypäivän yhä kilpailukykyisemmässä jalkapallossa hän voi silti säilyttää korkean suoritustason. Ei vain maalien määrässä, vaan hänellä on myös erinomainen tekniikka ja jalkapalloäly, jonka avulla hän voi tunkeutua vastustajan puolustuslinjaan ja luoda paikkoja, samalla kun hän pystyy hallitsemaan palloa ja löytämään joukkuetovereita erittäin hyvin. Yli 20 maalin tekeminen kuuden peräkkäisen kauden aikana riittää todistamaan hänen vahvuutensa. Tällainen erinomainen suoritus on myös ansainnut hänelle paljon kiitosta joukkueelta ja faneilta.
Hänen erinomainen suorituskykynsä on myös tehnyt lukemattomia Arsenalia rakastavia faneja hulluksi, ja hänen Jalkapallo Peliasut on myös muodostunut fanien kokoelmaksi. Hänen erinomainen suorituksensa ei osoittanut vain omaa vahvuuttaan, vaan toi myös voiton joukkueelle. Uskon, että tulevissa peleissä hän esiintyy entistä paremmin ja auttaa joukkuetta voittamaan enemmän voittoja.

Suomen ammattimaisin jalkapallopaitaliike...
ما را در سایت Suomen ammattimaisin jalkapallopaitaliike دنبال می کنید

برچسب : Liverpool peliasusetti Koti,Jalkapallo Peliasut, نویسنده : paitamyymala paitamyymala بازدید : 87 تاريخ : پنجشنبه 11 اسفند 1401 ساعت: 18:22

Vuoden pelaajaksi valittiin jälleen argentiinalainen tähti Lionel Messi. Ainoa pelaaja historiassa, joka on voittanut kunnian seitsemän kertaa. Tämä kunnia osoittaa jälleen kerran Messin erinomaisen suorituskyvyn ja erinomaiset saavutukset ja panoksen jalkapallon alalla. Vuodesta 2004 nykypäivään Messin käyttämä pelipaita, olipa kyseessä entinen Barcelonan tai Argentiinan maajoukkueen pelipaita tai nykyinen Paris Saint-Germain Jalkapallo Peliasut Messi, hän edustaa pyhää symbolia fanien sydämissä.
Vuonna 2003 Messi aloitti ammattilaisuransa Argentiinan jalkapallomaajoukkueessa. Liityi FC Barcelonaan vuonna 2004 ja vietti siellä pitkän mutta loistavan uran. Vuonna 2021 Pariisin Saint-Germainiin saapuva palkintoseremoniaa edeltävään päivään asti se on tuonut ihmisille vertaansa vailla olevia esityksiä. Kerran hän vuodatti kyyneleitä, koska hänellä ei ollut muuta vaihtoehtoa kuin lähteä Barcelonasta, ja hän myös erosi, koska hänestä tuntui, ettei hän voinut enää osallistua maajoukkueeseen, ja jopa koki ensimmäisen Pariisin kautensa kourun. Jalkapallomaailman huippuna on väistämätöntä kohdata monia epäilyksiä ja hyökkäyksiä. Messi todisti jälleen kaiken palkinnolla kädessään. Kaikki sinnikkyys ja kova työ palkitaan.
Messin jalkapalloura on täynnä kunnianosoituksia ja saavutuksia nuoresta pojasta VUOHIksi maailman jalkapallossa. Mutta silti hän tuo ihmisille ennennäkemättömän upean suorituskyvyn toistaiseksi, ja hän on näyttänyt tällä kaudella monia upeita kuvia pukeutuneena Paris Saint-Germain peliasusetti. Odotetaan innolla seuraavaa Vuoden pelaajaa!

Suomen ammattimaisin jalkapallopaitaliike...
ما را در سایت Suomen ammattimaisin jalkapallopaitaliike دنبال می کنید

برچسب : Jalkapallo Peliasut Messi,Paris Saint,Germain peliasusetti, نویسنده : paitamyymala paitamyymala بازدید : 93 تاريخ : سه شنبه 9 اسفند 1401 ساعت: 23:04

38-vuotissyntymäpäivänsä jälkeen Ronaldo näyttää palanneen huipussaan. Puolessa kuukaudessa kolme peliä, 7 maalia ja 2 syöttöä. Taistelu viiden suurimman Euroopan liigan tittelistä on saavuttamassa huipentumaansa, mutta Ronaldo, joka pelaa Victory Clubilla Riadissa Saudi-Arabiassa, on herättänyt lukemattomien fanien huomion. Uskomattomista neljästä peräkkäisestä maalista hattutemppuun vain puoliajalla, vaikka hän on 38-vuotias, hän rikkoo edelleen omaa ennätystään.
Kuukausi sitten kohdatessaan Ronaldon, joka oli juuri pukenut Riyadh Jalkapallo Peliasut, ihmiset kyseenalaistivat kerran hänen suorituksensa kentällä. Hän kuitenkin osoitti jälleen kerran, että hän on edelleen kentän päähenkilö esityksellään kentällä. Ehkä tämä areena ei ole Mestarien liiga, eikä se ole viisi suurta liigaa. Vaikka Saudi-liigan taso on erittäin rajallinen, 38-vuotias Ronaldo ylittää edelleen jatkuvasti itsensä. Ja tällainen jatkuva ylittäminen kilpailutasolla antoi hänelle äärettömän viehätysvoiman ja voitti lukemattomia suosionosoituksia ja huutoja.
Yhdelle maailman jalkapallon edustavista veteraaneista, ennakkoluulojen ja kiistan lisäksi puhdas arvostus on suurin kunnioitus veteraania kohtaan. Vaali aikaa, jolloin hän voi vielä pukeutua Jalkapallo Pelipaidat  ja jatkaa juoksemista kentällä.

Suomen ammattimaisin jalkapallopaitaliike...
ما را در سایت Suomen ammattimaisin jalkapallopaitaliike دنبال می کنید

برچسب : Jalkapallo Peliasut,Jalkapallo Pelipaidat , نویسنده : paitamyymala paitamyymala بازدید : 81 تاريخ : يکشنبه 7 اسفند 1401 ساعت: 14:53

Jalkapallo on aina ollut arvaamaton laji. Valioliigan joukkueet Tottenham, Chelsea ja Liverpool hävisivät kaikki vastustajilleen Mestarien liigan ensimmäisellä kierroksella 1/8. Manchester City pelasi viimeksi vierasottelun RB Leipzigia vastaan. Luulin, että tämän pelin lopputulos olisi odotetusti helppo voitto, mutta tulos oli vierastasapeli, mikä teki Manchester City peliasusetti Vieras hieman hämärtymään.
Muihin liigoihin verrattuna Mestarien liiga on julma. Manchester Cityn kokonaisvahvuudella se on myös yksi mestaruuden suosikkijoukkueista, mutta vahvan voiman lisäksi oikea taktiikka ja kohtalon suosio ovat tärkeitä. Ilmeisesti tässä pelissä joukkueen vahvuus ei ole täysin osoittanut, ja taktiikka on myös hämmentävää, mutta kohtalon suosio näyttää olevan annettu vastustajalle Leipzigille. Vaikka Manchester City otti tilanteen hallintaansa pelin alussa, myös 26. Jalkapallo Peliasut pukeutunut Mahrez murtautui vastustajan maalin läpi aikaisin. Näytti siltä, että kaikki kehittyi siihen suuntaan, jota kaikki odottivat. Seuraavan pitkän ajan kuluessa Manchester City ei kuitenkaan murtautunut uudelleen. , Päähyökkääjänä Harland ei koskenut palloon kertaakaan rangaistusalueella ensimmäisten 60 minuutin aikana. Tällaisessa umpikujassa Leipzig löysi lopulta mahdollisuuden. 70. minuutilla tilanne oli tasan. Tällaisessa tilassa Guardiola ei vieläkään ryhtynyt toimiin pelin loppuun asti. Tämän on saatava ihmiset kyseenalaistamaan Guardiolan ammattitason.
Tämä tappio saattaa saada heidät kiinnittämään huomiota, ja heidän tulee olla täysin valmistautuneita mihin tahansa joukkueeseen. Valioliigan joukkueet ovat hävinneet peräkkäin pudotuspeleissä, ja Manchester City pelaa toisella kierroksella kotonaan. Mietin, onko se vielä arvaamaton?

Suomen ammattimaisin jalkapallopaitaliike...
ما را در سایت Suomen ammattimaisin jalkapallopaitaliike دنبال می کنید

برچسب : Manchester City peliasusetti Vieras,Jalkapallo Peliasut, نویسنده : paitamyymala paitamyymala بازدید : 79 تاريخ : پنجشنبه 4 اسفند 1401 ساعت: 11:26

Viime viikonloppuna Messi pelasti Pariisin jälleen vapaapotkulla. Vaikka hän voitti pelin, lukemattomia faneja huolestutti Neymarin poissaolo loukkaantumisen vuoksi. On raportoitu, että ensimmäisen tarkastuksen jälkeen Neymar havaitsi nilkan nivelsiteen osittain repeytyneen. Vaikka hän ei vahingoittanut lihaksia ja luita, hänen odotetaan lepäävän 3-4 viikkoa. Hän ei ehkä pysty pukeutumaan Jalkapallo Peliasut ja osallistumaan Mestarien liigan toiselle kierrokselle Bayeia vastaan.
Pariisille on viime aikoina ollut vaikeaa. Joukkue ei vain kärsinyt tappioputkesta, vaan myös Mbappe, Messi ja Neymar loukkaantuivat peräkkäin. Tappio Bayeille Mestarien liigan kahdeksannentoista välierässä. Paine koko joukkueeseen, mukaan lukien pelaajat ja valmentaja, on valtava. Ennen Mestarien liigan toista kierrosta Bayein kanssa kohtaa tänä viikonloppuna jälleen Ranskan Cupin voittaneen Marseillen. Messi ja Mbappe ovat juuri palanneet loukkaantumisesta, ja Neymar on jälleen poissa, Pariisin on edelleen vaikea voittaa.
Mitä tulee Baye-ottelun toiselle kierrokselle, joukkueen taakka ei ole vain Messillä ja Mbappella, Pariisin on kerättävä kaikki voimansa saadakseen mahdollisuuden päästä takaisin vierasottelussa. Vaikka Neymar voisi käyttää Paris Saint-Germain peliasusetti pelatakseen, hänen tilansa loukkaantumisen jälkeen ei ehkä pysty suoriutumaan täydellisesti pelissä. Joka tapauksessa toivon, että Neymar toipuu mahdollisimman pian! Toivottavasti pelaajat saavat vähemmän loukkaantumisia.

Suomen ammattimaisin jalkapallopaitaliike...
ما را در سایت Suomen ammattimaisin jalkapallopaitaliike دنبال می کنید

برچسب : Jalkapallo Peliasut,Paris Saint,Germain peliasusetti, نویسنده : paitamyymala paitamyymala بازدید : 98 تاريخ : سه شنبه 2 اسفند 1401 ساعت: 12:42